home recent topics recent posts search register faq   AspNetForum v.4.6.10.0

PC Gaming Alliance Forum :: Forum

user:
psw:
| lost password
Home » General » Test
4/14/2008 9:30:42 AM
steve.skibinski@intel.com
Posts 1
Test post to General
4/15/2008 12:45:09 AM

Vicerox
Posts 16
Greetings To All Fellow PC Gamers, guess finally these forums are online. Time to get things rollin' to make sure our Platform is back at it's best.
4/17/2008 9:59:37 AM

LordJuanlo
Posts 6
Hi all, I'm glad to be part of this community, I will do my best to contribute to this site and help PC gaming

--
Intel Q6600 / Gigabyte GA-965P-DQ6 / 4 Gb / GeForce 8800GTX
4/17/2008 3:32:28 PM
Guest Hello all and soon it will be traffic here, trust me as I know many peps have just regged themself from one of the greatest sites on the net, dont ask me witch but I can say it involes Nvidia in the name
4/17/2008 3:37:32 PM
Striker
Posts 1
LordJuanlo wrote:
Hi all, I'm glad to be part of this community, I will do my best to contribute to this site and help PC gaming


Hey to you and all the others here, and as Juanlo says im glad to be part of this community to and best wishes to PCG Alliance and every Pc Gamer out there.
Will will mars on on and never surrender to the dark side, Pc Gaming FTW

--
Pc Gamer for life what else can one be!
4/17/2008 5:17:46 PM

einstein_314
Posts 1
Test test test ....
4/18/2008 3:08:25 AM
Guest Hey guys, finally managed to set up an account
4/18/2008 3:11:49 AM
Guest Hmm, it seems i'm not logging in though. It's Revs BTW.
4/18/2008 3:15:07 AM
Guest Nope, I'm unable to log in using Firefox or IE7. Hope someone sorts these problems out soon or people are gonna be put off, and that would be a pitty.

I've made an account but when I put my 'user:' and 'psw:' in it just refreshs the screen and i'm not logged in
4/21/2008 6:04:49 AM
Feran
Posts 4
did you activate your account?
pages: 1
add reply |

Home » General » Test